loader image

BE Import

Offerte aanvragen

wij zijn er voor u!

Welkom bij BE Import

Betrouwbaar, professioneel en onafhankelijk.

BE-IMPORT is een betrouwbare, professionele organisatie met goede referenties en ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland.

Wij begeleiden het importeren van uw volgende Duitse auto van A tot Z.

BE-IMPORT bestaat zowel in België als in Nederland. (NL-IMPORT)

 De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in onze jarenlange ervaring. Wij hebben honderden auto’s ingevoerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Ons auto import consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar België is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Belgisch kenteken.

Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

BE-IMPORT is goed bereikbaar, ook in de avonduren en zelfs in het weekend helpen wij onze klanten met dringende zaken graag verder.

Wij staan voor een snelle en duidelijke communicatie en een uitstekende service zowel voor als na verkoop.

Waaronder begeleiding bij de BTW teruggave, klachtenafwikkeling richting de (Duitse) verkoper indien u niet tevreden bent, ondersteuning met garantie etc

BE-IMPORT is een auto import specialis.

Wij kunnen een specialist naar Duitsland sturen die technisch inzicht heeft van voertuigen of dat kan bv. met een DEKRA/ TUV keuring. Tevens kunnen wij nakijken of de financiële gezondheid van de verkopers Duitsland betrouwbaar zijn zodat u nooit voor vervelende ”verrassingen” komt te staan.

Kortom een compleet plaatje waarbij BE-IMPORT u volledig ontzorgt en u snel en betrouwbaar van uw nieuwe auto kunt gaan genieten.

Wij horen graag van u!

×

 

Hallo!

Klik op een van onze beschikbare medewerkers om de chat te starten.

×